Ventorini              Ventorini

 

 ventorini

ventorini

 

VENTURINI Haven Kranen.

Aquamore als exclusief importeur van Venturini heeft nu de perfecte kraan voor elk Havenbedrijf wat een kraan zoekt met een maximale kwaliteit en kwaliteits-uitstraling en tevens maximaal gebruiksgemak. Deze kranen worden al vele jaren door de Fa. Venturini geproduceerd en hebben hun kwaliteit danook duidelijk bewezen. Onderhouds arm en een visite kaartje voor uw bedrijf! 

Belangrijk ! ; Door de unieke constructie met het contra-gewicht op de hijsarm, worden zeer veel kosten bespaard op de constructie van de fundering waar de kraan op komt te staan.   Deze fundering  is veel lichter dan voor vergelijkbare kranen zonder contra-gewicht !!

Dus voor bestaande jachthavens met een bestaande kleine fundering kan een relatief zware VENTURINI kraan worden geplaatst, m.a.w. meer kraancapaciteit zonder extra investering in de fundering !!

Leverbaar in capaciteit van 1 - 25 ton

Bezoek ook de website www.officineventurini.it 

Wij horen gaarne van u waar Aquamore u van professionele ondersteuning en additionele informatie kan voorzien.  Samen met u kunnen wij voor u de juiste kraan bepalen!

Het Aquamore team.

 

 

 

Venturini Haven Kranen