Vrijwel elke watersporter hecht grote waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De drijvende steigers van Martini Alfredo beanwoorden ruimschoots aan deze voorwaarden. Martini Alfredo bouwt al meer dan dertig jaar onverwoestbare steigers uit zwaar gegalvaniseerd staal en kunststof. Deze drijvende steigers zijn op elke locatie toepasbaar;  een steiger voor uw huis aan het water, als drijvend terras of  tot compleet ingerichte havens. Sterke materialen, sterke koppelstukken en diverse praktische accessoires maken feitelijk elke gewenste configuratie mogelijk.

Het resultaat is een steigersysteem waar elke watersporter tot in lengte van jaren op kan vertrouwen als veilige aanlegplaats voor zijn boot.

De toepassingsmogelijkheden van drijvende steigers zijn groter dan menigeen denkt. Dankzij de flexibele samenstelling zijn ze de ideale steigeroplossing voor havens voor de recreatieve en de beroepsvaart. Maar zij zijn ook dé oplossing als drijvende terrassen bij woonboten of horeca-gelegenheden aan het water. Als aanlegsteiger op die plaatsen waar een vergunning van een vaste steiger een probleem is. Maar ook als vissteiger, speciale lage steiger voor roeiboten en kano's  of als veilig zwemplatform. Een belangrijk kenmerk van de Martini Alfredo steigers is het feit dat veel anderdelen meer dan voldoende op hun taak berekend zijn (‘oversized') waardoor breuken, slijtage e.d. vrijwel ondenkbaar zijn.

Lees hier wat de voordelen zijn...

Martini Alfredo drijvende steigers